Workshop annuleren

De inschrijving voor een workshop is definitief op het moment dat je de factuur hebt ontvangen. Eén tot twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een mail met de laatste informatie met daarbij een factuur. Deze factuur dient zo snel mogelijk te worden voldaan, uiterlijk een week voor aanvang van de workshop.

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 7 dagen na aanmelden voor de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Annuleer je tot 5 dagen voor de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort. Bij annulering vanaf 3 dagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd (met uitzondering van familie omstandigheden).

Je kunt er wel altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de naam van diegene dan wel vooraf aan mij door via de mail. Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch.

Mocht ik de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt zelf annuleren, dan worden betalingen uiteraard zo snel mogelijk en volledig teruggestort, tenzij je er voor kiest om de workshop op een andere datum alsnog te volgen.