Algemene voorwaarden

Bestelling

De bestellingen, betalingen en verzendingen verlopen via Ilse Kleijer. Tijdens het bestellen kun je kiezen of je via iDeal of vooruit wilt betalen. Eventuele kortingscodes kun je invoeren tijdens het bestellen. Bij vooruitbetaling houd ik de bestelling 5 werkdagen voor je vast, is je betaling niet binnen die 5 werkdagen binnen dan vervalt de order.

Verzending en betaling

Na ontvangst van je betaling zal de bestelling binnen 3 dagen verstuurd worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Je kunt ook kiezen om de bestelling op te halen in Almelo. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling klaar ligt. Verzendkosten zijn conform de prijzen van de pakketdienst, Ilse Kleijer verzendt via Postnl.

Workshops

De inschrijving voor een workshop is definitief op het moment dat je de factuur hebt betaald. Eén tot twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een mail met de laatste informatie. Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk tot 10 werkdagen na aanmelden voor de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening. Annuleer je tot 10 werkdagen voor de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort. Bij annulering vanaf 10 tot 0 werkdagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd (met uitzondering van familie omstandigheden). Je kunt er wel voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de naam van diegene dan wel vooraf aan mij door via de mail. Annulering verloopt alleen via de mail, niet telefonisch. Mocht ik de workshop wegens overmacht of andere redenen onverhoopt zelf annuleren, dan worden betalingen uiteraard zo snel mogelijk en volledig teruggestort, tenzij je er voor kiest om de workshop op een andere datum alsnog te volgen.

Privacy

Op de website worden een aantal persoonsgegevens gevraagd. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de afwikkeling van de bestelling. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Niet tevreden?

Stuur een e-mail als je niet tevreden bent, ik antwoord je zo snel mogelijk. Je hebt recht om (een gedeelte van) je bestelling, ongebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen na levering te retourneren. Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail dat je (een gedeelte van) je bestelling wil retourneren. Na deze melding dien je zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 5 dagen) de bestelling retourneren. Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag binnen 5 dagen terug gestort worden op je bankrekening. Is de zending niet retour gestuurd binnen de genoemde dagen dan vervalt de retourneringen en de terugstorting. Kosten voor terugzenden zijn voor de klant.